MDT cursus poppenspel

MDT-cursus poppentheater

 

In zes dagdelen, gehouden op drie zaterdagen: 15, 22 en 29 juni, organiseert Poppentheater de Fighter van Stichting M.A. Intorno een MDT-cursus poppentheater. De cursus vindt goeddeels plaats op onze goed bereikbare locatie in Rotterdam: podiumschip de Fighter.

 

Aan de orde komt: het maken van figuren, verhalen, stemgebruik, licht & geluid. Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht: face-to-face, telefonisch en digitaal. Om speelervaring op te doen speel je voor elkaar, maar we zullen zeker ook mogelijkheden zoeken om tijdens deze dagen voor publiek te spelen.
Vegetarische maar vooral ook gezellige lunches met ruimte voor uitwisseling zijn inbegrepen, evenals uiteraard onbeperkt koffie, thee en versnaperingen.

 

Aan 8 jongeren tussen de 12 en 30 jaar kunnen wij deze cursus gratis aanbieden. Ben je ouder dan betaal je 500 Euro (NVP-leden 375 Euro). Sowieso laten wij niet meer dan 10 personen toe om iedereen voldoende persoonlijke aandacht te kunnen geven. De selectie is in handen van de cursusleider Marco Kalkman die daarmee vooral wil mikken op een diverse groep deelnemers (leeftijden, geslacht, opleiding, ervaring en motivatie). Bij meer dan 10 aanmeldingen maken wij een ‘reservelijst’.

 

Laat ons gauw weten of je gemotiveerd bent om deel te nemen en vooral ook waarom je dat wilt: aanmelden met ons contactformulier