De feeën

 

De feeën willen de wensen van de kinderen vervullen. De kinderen mogen dan ook een wens doen. Hopelijk komt deze uit, de poppen gaan daarvoor hun best doen! Een onverwachte kabouter trapt de voorstelling af en samen met de kinderen blaast hij de gordijntjes open.  Een korte voorstelling van ± 20 minuten. Een ideaal kinderprogramma voor festivals waarbij de voorstelling meerdere keren gespeeld kan worden. Ook leuk voor een buitenprogramma. De grote poppenkast wordt dan meegenomen. Op de Fighter speelt de voorstelling in de stuurhut en na afloop is er een leuke workshop stokpoppen maken. Vanaf 4 jaar.

 

kaartverkoop

 

Meer info

 

 

Het lelijke eendje

 

Het treurige maar wonderschone verhaal van HC Andersen wordt gespeeld op het tafelschimmenspel. De eieren van Moeder Eend zijn uitgekomen en de kleine eendjes spelen samen. Maar één eendje is wit en grijs in plaats van geel en voelt zich daardoor helemaal niet welkom. Als moeder eend ten slotte zegt dat hij zo toch niet haar zoon kan zijn gaat hij op zoek naar zijn echte moeder. Een voorstelling van 30 minuten met aansluitend een leuke workshop schimmenpoppetjes maken. De voorstelling speelt in het tafelschimmentheater en is daarom makkelijk te verplaatsen. Heel geschikt voor kleine zalen, schoolklassen en aan huis. Vanaf 5 jaar.

 

kaartverkoop

 

Meer info

 

Jan Klaassen

 

Jan Klaassen is natuurlijk dé poppenkast komediant bij uitstek. Met Jan Klaassen en Katrijn in de hoofdrol komt het improviserend poppenspel het best tot haar recht. Katrijn houdt grote schoonmaak en Jan zou helpen de kleedjes buiten uit te kloppen. Maar de kleedjes worden gestolen en de agent helpt ook niet echt mee. Tot overmaat van ramp komt het buurmeisje zich ermee bemoeien en dan moet Jan Klaassen alle zeilen bijzetten om alles tot een goed einde te brengen De voorstelling duurt 30 tot 40 minuten, met of zonder pauze en kan voor alle seizoenen worden geboekt.  De voorstelling speelt in de grote poppenkast. Geschikt voor theaters, scholen en bedrijven. Vanaf 4 jaar.

 

kaartverkoop

 

Meer info

 

Het blauwe lichtje

 

Een sprookje gebaseerd op het gelijknamige verhaal over de soldaat die niet meer voor de koning mag dienen. Als hij op zijn weg naar huis een blauwe lampje moet zoeken voor een niet zo vriendelijke oude dame, vindt hij het lichtje met toverkracht. De prinses speelt ook een rol want die wordt ontvoerd. Gelukkig vind haar vader, de koning, de prinses terug door een list. Maar daar gooit de tovergeest van het blauwe licht roet in het eten. Een voorstelling van ± 45 minuten. Mooie voorstellingen in de grote poppenkast, voor theaters en scholen. Op de Fighter speelt de voorstelling in de stuurhut. Vanaf 4 jaar.

 

kaartverkoop

 

Meer info

 

 

Jan Klaassen als hulpsinterklaas

 

Jan Klaassen als hulpsinterklaas. Tja, wat doe je als Sinterklaas het eigenlijk te druk heeft? Dan help je natuurlijk mee met het verspreiden van de cadeautjes door de schoorstenen van de kinderen. Katrijn wil de Sint graag helpen en heeft samen met Jan Klaassen de cadeautjes ingepakt. Jan Klaassen zal ze rond brengen en krijgt gelukkig hulp, maar die pakt alle cadeautjes weer uit en dat leidt uiteraard tot grote paniek. De voorstelling duurt 30 tot 40 minuten, met of zonder pauze en speelt uiteraard rond de sinterklaasperiode. De voorstelling speelt in de grote poppenkast. Geschikt voor theaters en bedrijven. Vanaf 4 jaar.

 

kaartverkoop

 

Meer info